Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Uitslag ledenpartij van 10 september 2011.

Uitslag ledenpartij van 10 september 2011.

Afgelopen zaterdag werd er onder prachtige weersomstandigheden de voorlaatste ledenpartij gehouden. Ondanks dat de deelname wel wat tegen viel werd er mede door de goeie loting van de ledenkaatscommissie geweldig gekaatst.Er waren geweldige bovenslagen en er werden fantastische zitballen geslagen. Het was voor het publiek echt genieten.Als je zag hoe er gekaatst werd is duidelijk dat de slotdag een geweldig spektakel gaat worden. Iets wat je dus niet mag missen!!!!

De uitslag van de ledenpartij was als volgt:

A-Klasse:

1e  prijs: A.Roosjen

2e prijs:  J. Wilpstra

3e prijs  G.Roosjen

B-klasse:

1e prijs   R.Algra

2e prijs  T.Hooghiemster

3e prijs  G.Reinsma