Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Rengersdag 2011 en foto’s

Rengersdag 2011 en foto’s

Het is nu alweer ruim een dag geleden dat er met 10 parturen gestreden is om de zilveren koningsbal op de 92e kaatsklassieker “de Rengersdag” op het kaatsveld van LKC Sonnenborgh te Leeuwarden.

2e prijs winnaars. Partuur vd Bos

2e prijs winnaars. Partuur vd Bos

Het partuur van Jan Dirk de Groot, Renze Hiemstra en Pier Piersma wint in een spannende finale van partuur Gert Anne van der Bos, Teake Triemstra en Daniël Iseger met 5-3 6-2.

Uiteindelijk was het de eer aan Renze Hiemstra om de zilveren koningsbal in ontvangst te mogen nemen van wethouder Isabella Diks. Hij werdt uitgeroepen tot koning van de partij.

 

 

3e prijs winnaars. Partuur Bakker

3e prijs winnaars. Partuur Bakker

De derde prijs was in Leeuwarden voor Pieter Bakker, Sjoerd de Jong en Tjibbe Hansma.

We kijken terug op een geslaagde dag waarin het weer minder parten heeft gespeeld dan dat de verwachting was. Slechts een enkele regenbui kwam voorbij en had weinig te betekenen waardoor er op deze kaatsklassieker voluit gekaatst kon worden.

 

Dankzij de inspanningen van de vele LKC vrijwilligers is de Rengersdag ook dit jaar weer een succes geworden. Speciale dank gaat dan ook uit naar een ieder die geholpen heeft.

Tijdens deze Rengersdag zijn er vele foto’s gemaakt die we u natuurlijk niet willen onthouden. Ze zijn te vinden in ons fotoalbum 2011. Met dank aan Henk Bootsma, Henk Haar en Johan Span voor het maken en doorsturen van de mooie foto’s.

Naar de foto’s van de Rengerspartij 2011