Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Sluiten
Home » Nieuws » Gert-Anne van der Bos wint ook Oldehovepartij

Gert-Anne van der Bos wint ook Oldehovepartij

[format] Opnieuw een finale tussen de opslagers Gert-Anne van der Bos en Pieter van Althuis. Tot spellen gelijk vooral kaatsen om de kaatsen. [/format][format] Ook het vijfde eerst was spannend. Op 2-2 4-4 was het Gert-Anne van der Bos die een perfecte zitbal plaatste. Maat Renze Hiemstra deed dit op 6-4 dunnetjes over, resultaat 3-2 voorsprong. Van Althuis faalde vanaf 6-2 voorsprong aan de opslag. Taeke Triemstra hoopte het tij te keren door de bal op 6-6 naar het perk te brengen. Zijn opslagbal ging jammerlijk voor en dus werd het twee spel om spel (4-2). [/format]

[format] Van Althuis c.s. kregen weer aansluitig omdat Renze Hiemstra het perk miste op 4-2 en 6-4. De spanning kwam helemaal terug toen Gert-Anne van der Bos op 4-3 en 6-6 nipt buiten sloeg. Van der Bos had een groot aandeel in het vijfde eerst. Met twee retour slagen tot in het perk werd het 6-4. Peter de Boer sloeg daarna de kaats netjes voorbij (5-4). [/format]

[format] Pieter van Althuis blesseerde zich dusdanig aan zijn schouder dat hij het veld moest verlaten en zich met ziekenauto naar het ziekenhuis liet vervoeren. De nog aanwezig Rutmer van der Meer was zijn vervanger. Via drie bovenslagen werd het 6-0, Gert-Anne van der Bos kwam vervolgens met twee formidabele zitballen. Op 5-4 4-6 sloeg hij vervolgens buiten (5-5). Op 5-5 6-0 wist Gert-Anne van der Bos de kaats te behouden en dus de winst binnen te halen. [/format]

[box title=”Koning” type=”information” width=”600px” ]Na afloop werd Gert-Anne van der Bos tot koning van de Oldehove partij 2010 gekozen.[/box]